Hogyan szaporodnak a sellők?

Megtalálta már valaki a választ arra a nagyon fontos kérdésre, hogy
HOGY SZAPORODNAK A SELLŐK?
Vagy ez csak engem izgat? 😀

F. Gyöngyi: tekintve, hogy csak ki vannak találva és nem léteznek, nem kell szaporodniuk, mert mindig valaki kitalál egy új sellőt.

B. Edit: Kitalálással szaporodni nem valami izgi

F. Gyöngyi: még jó, hogy nem vagyunk sellők

Angel Lilith: De mekkora lehetőség… Kitalálni az igazit mégiscsak egyszerűbb, mint megkeresni. Pláne elfogadni “hibásként”…

Angel Lilith: Ez nagyon jó: KITALÁLÁSSAL SZAPORODNI :DDDDDD
Egyszer hallottam egy férfitól arra, hogy mi lesz, ha nem találkozom vele: “És akkor hátradőlsz az ágyon és orgazmusod lesz?” Nem, hátradőlök, gondolkodom, és szaporodok… Ajjaj…

Lea S.: kloakájuk van és ikráznak

B. Edit: Akkor inkább mégiscsak a gondolkodás. Nem csoda, hogy így kihaltak.

Angel Lilith: Lea, ez nem volt valami romantikus…

T. Tücsök: A sellők csak a vízben változnak félig hallá…..éjszaka kiúsznak a partra, levetik sellő ruhájuk és gyanútlan áldozatukkal szeretkeznek a parti homokban….sajnálatos módon a férfiak az aktus után a hallányok után indulnak a tengerbe, ahol az ő életük véget ér…..
(ez elég romantikus volt?)

M. Katalin Flo: …Angie..szerintem,mint a csigák..v mint az asszexuálisok-sehogy..Persze azon feltevésemet is alaposan indokoltnak,reálisnak és földhözragadtnak tartom,hogy eme faj osztódással vagy “nyomokban mogyorót tartalmaz”-projektben valósúl meg..

Lea S.: kansellők is vannak ld gugl “merman”

Angel Lilith: @Tücsi: Az. Nagyon.

Lea S.: a csigák? jahhajj, azok egyszerre fiúk és lányok és Egyszerre…

T. Tücsök: éppen ez jutott eszembe Lea drága….nem…azok nincsenek…a “sellők” félig emberek, félig tündérek….csak “női” formában jelennek meg. Ugyanis szerintem egy nő sem akarnak lefeküdni egy hallal….a férfiasság egyik fontos(?) része ugyanis derék alatt van….de a pasik könnyen behálózhatóak gyönyörű mellekkel…

M. Katalin Flo: nincs fiú sellő..az már selLÓ..

Angel Lilith: @Lea Simon: Azért, gondolom, a Káma Szutrájuk kicsit más…

T. Tücsök: (lehetek vulgáris? Mellük van szopni tudnak… ennyi kell egy pasinak… a többit majd a homokban….- tisztelet a testiség fölé emelkedett férfitársaknak…ha vannak)

M. Katalin Flo: a Csiga az én tippem volt..likeoltam is magam..

M. Katalin Flo: TÜCSIII..WÁ .EZ NAGYON

Lea S.: sok fejfájós, beszélgetnivágyó nő ellenne egy ilyennel a parton egész éjjel:
merman_by_myriadelle-d4ziuk5

Angel Lilith: Jah, ha beszélgetős pasit kerestek, tudok egy párat ajánlani. Lehet, hogy sellőfiúkák?

T. Tücsök: áh..őt csak kitalálták maguknak a nők beszélgetni hehe…..végülis keze meg szája van…. nekem nem kéne, mert csupaszka….borostás, szőrös mellkassal nincs?

T. Tücsök: Sajnos ez a sellőfiú nagyon lányos deréktól lefelé… , bizonyára a ő is pasikra vár..

Angel Lilith: Mondjuk, táplálkozni is fénnyel táplálkozhatnak. Már úgy értem alkatuknál fogva… Akkor pedig összeszikráznak, oszt kész a baby…

Zsolt G.: Fénnyel? Az nem túl sok van a tengerekben… És amelyik sok halat eszik, abból lamantin lesz?

Zsolt G.: További hasonló problémák: Milyen lehet egy “tapasztalt” kamikaze, és miért van rajta sisak? Vámpírok szexuális élete vér és vérnyomás nélkül? Sellő hogyan pisil? Pl. “kisírja”? Miért nem zabálják fel a sellőket a cápák? Kérdéses továbbá a kentaurok végtagmennyisége (6?) és fogazata/emésztőrendszere (mindenevő/növényevő);habár legalább a nemi életük elképzelhető

Angel Lilith: Igen, Zsolti, az emésztés vége is érdekelt volna, csak nem mertem megkérdezni…

Zsolt G.: …de el tudok képzelni “interfaunális” erotikát is: a kentaur bemegy lubickolni a tengerbe, megtetszik egy sellőnek, ezért a sellő “segít rajta”…

Angel Lilith: Hé, egy tanárbácsinak szabad egyáltalán ilyen fantáziájának lenni?

S. László: Szerintetek tenyleg van olyan, hogy valaki csak szaporodni akar es sehol semmi orgazmus??? Ugyan, tutti, hogy a sellok is megoldjak valahogy, viz alatt lehet sexelni, viszont meglehet, hogy a nemi szervuk nagyon “halszagu”!!!

Angel Lilith: S. László, arra gondoltam, átugorhatnál Dániába, és tanulmányozhatnád a kis hableány szobrát. Ha meg túl belemélyednél, és jönnének a rendőrök, akkor csak szólj nekik, hogy mi küldtünk, és fontos!

Gréta L.: Ne így tedd fel a kérdést, ha valójában csak arra vagy kíváncsi, hogyan szeretkeznek. valószínűleg ötvözödtek a gének. A hím lerakja a petéket, mely neki nagy boldogságot okoz, majd a nöstény lenyeli öket, ekkor pedig ö érez hatalmas örömöt.

Angel Lilith: Ez itt felettem nem az én lányom, az én lányomnak nincs is fantáziája, főleg nem ilyen…
Különben meg kifelé is így jön?

Gréta L.: Ha pedig a nyelőcsőbe jut, nem fulladnak meg, mint mi, emberek, hanem egyszerűen “kifújják”. Ez az úgynevezett vízi pipa, mely nálunk egy közkedvelt móka, náluk viszont maga a folyamat. ha ezt a fiatalok tudnák, kevesebb lenne a vízipipázók száma.

Gréta L.: Hát, állkapcsukat cápa-apjuktól örökölték, csak ügyesen álcázzák. Pl láttál már képen sellőt fogat mosni? Nos, ezért nem.

Angel Lilith: Ja, és S. Laszló, nem is maga az az érdekes, hogy lehet-e víz alatt, hanem, hogy mivel?

B. Edit: Lea, nekem nagyon is kéne egy ilyen. Több okból. (Sellőpasi.)
Egyrészt nem hagyja szét se a koszos alsógatyát, se a koszos zoknit, mer’ az nincs neki. Másrészt szép, harmadrészt meg tök fincsi lehet fokhagymásan sütve.

3 thoughts on “Hogyan szaporodnak a sellők?

  1. szerintem igenis léteznek sellők hogy magyarázzátok a tudosok átváltztattak rgy embert sellővé és az hogy sellőt láttak a ki felmászott a hajóra és le is videózták!!!!!!!!!!!!!!!!
    na erre mit mondotok?

Hozzászólás